Iti aducem distractia perfecta pentru orice zi de vara! Stim cat de placut este pentru oricine sa se bucure de o balaceala pe cinste intr-o zi torida de vara, si tocmai din acest motiv, echipele noastre sunt aici pentru a va construi variate tipuri de piscine, de la cele perfecte pentru tine si familia sau cei dragi, pana la piscine luxoase si speciale. Toate acestea sunt realizate folosind materiale de cea mai buna calitate, dar pentru ca nu numai materialele si resursele de buna calitate contribuie la calitatea lucrarii, echipele noastre sunt formate si specializate in toate domeniile necesare pentru constructia tuturor tipurilor de piscine, familiale, publice, de interior si nu numai.

In general exista mai multe tipuri de piscine, asa cum am si exemplificat mai sus, piscinele pot fi ordonate si dupa destinatia lor finala, insa, pentru ca indiferent de ce destinatie vor avea, piscinele pot fi constuite in moduri diferite, asa ca este ceva firesc sa le categorisim in functie de modul in care acestea sunt construite, mai exact, avem piscine din beton, mozaic si ceramice. Vorbim atat despre modul de constructie, cat si despre materialele folosite in constructia si finisarea peretilor acestora.

proiectare si constructie piscine speciale

Contruim piscine familiale sau publice din beton

proiectare si constructie piscine
Orice tip de constructie are nevoie de o baza solida, asadar, este firesc sa folosim materiale de cea mai buna calitate. Toate tipurile de piscine, fie ele din beton, cu finisaje diferite sau speciale, sunt proiectate si realizate sa ofere o rezistenta in timp cat mai buna. Pentru asta este folosit un beton armat special de mare densitate care este aditivat cu agenti de impermeabilizare. Astfel, se realizeaza o baza foarte solida care poate prelua fara probleme intreaga forta exercitata de catre volumul de apa (ce poate depasi cantitati si de zeci de tone sau zeci de mii de litrii). Trebuie sa spunem ca fortele ce apar in peretii unei piscine din beton sunt foarte mari, acestea fiind in general de presiune si de forfecare.

Asadar, betonul armat de inalta calitate este folosit pentru a realiza forma de baza a piscinei care poate fi sub orice forma, de la dreptunghiular, pana la forme curbate si personalizate. Evident, structura din beton a unei piscine nu este foarte vizibila, insa aceasta este cea care da forma si rezistenta de care o piscina are nevoie pentru a “face fata” chiar si celor mai mari balaceli, fie ca vorbim despre un strand sau superba piscina din spatele casei.

De la structura de rezistenta, la frumusetea finisajelor – piscine cu mozaic

Stim bine ca betonul armat este un material foarte rezistent, insa la capitolul aspect… ei bine, aspectul unei piscine tine in primul rand de finisaje. Piscine Vidor realizeaza piscine cu diferite tipuri de finisaje, de la mozaic, pana la cele speciale, asa ca, putem da eleganta si clasa oricarei piscine, fie ea publica sau nu.

Mozaicul este o tehnica de placare a diferitelor suprafete construite cu bucati mici din diferite materiale elegante (ceramica, sticla colorata, portelan, etc) ce sunt montate intr-o maniera de asa natura incat sa se realizeze modele variate de culoare si forma. Bun, acum ca am definit mozaicul ca si tehnica de ornare, la piscinele cu mozaic, trebuie sa spunem ca, eleganta sta tocmai in modelele ce pot fi realizate. De la cele inspirate din baile publice romane de pe vremea Imperiului Roman, pana la modele de inspiratie greceasca sau… de ce nu, poate si modelele inspirate din folclorul romanesc.

Evident, piscinele cu mozaic pot fi adevarate opere de arta, de la cele simple, Uni (intr-o singura nuanta uniforma) pana la cele care aduc un strop de culoare oricarei balaceli. Insa, tehnica mozaicului nu este singura modalitate de personalizare a piscinilor, echipele noastre pot realiza de asemenea, va oferim posibilitatea de a opta pentru finisaje cu ceramica.

finisaje mozaic piscina interioara

Eleganta ceramicii regasita la piscinele cu ceramica

proiectare si constructie piscine interioare
Ceramica este un material care a influentat si fascinat intreaga lume a artei dar si multe alte domenii cum ar fi constructiile, medicina, arta culinara, dar si… electrica si electronica sau industria spatiala. Asa ca, daca ceramica tot este folosita pentru a duce in spatiu sau pe alte planete astronauti, de ce nu am folosi si noi ceramica pentru… piscine?

Ei bine, revenind la o atitudine sobra, piscinele cu ceramica sunt foarte elegante, asta atat datorita rafinamentului materialului propriu-zis, dar si a cromaticii ce poate fi folosita in finisajele de acest gen. Spre deosebire de tehnica mozaicului, placarile cu ceramica sunt folosite pentru finisajele mai serioase sau mai sobre. Un foarte bun exemplu in acest sens poate fi dat de catre piscinele cu ceramica publice, sau mai corect spus, bazinele de inot. Placarea cu ceramica este folosita pentru a realiza modele simple cum ar fi linii drepte (sa zicem culoarele de inot) dar si marcaje de adancime sau alte forme simple.

Despre piscinile cu ceramica mai putem spune ca ele pot avea de la o cromatica simpla si eleganta, pana la una vie, plina de culoare si viata. Asadar, suntem siguri ca va veti putea bucura de o vara colorata sau eleganta.

Noi suntem aici pentru a va oferi solutii complete pentru piscine de toate tipurile. Asadar, va anuntam ca putem realiza piscine deschise familiale sau publice, dar si acoperite sau cu o structura speciala. Piscine Vidor are o vasta experienta de peste 20 de ani, sau altfel zis, cam… 400 de piscine construite. Toate acestea fiind reflectate si de catre portofoliul nostru ce include lucrari cum ar fi cele de la Paradisul Acvatic, dar si piscine ale unor mari hoteluri din intreaga tara. Pe langa acestea, portofoliul nostru de lucrari include si structuri pentru centre Spa, Saune dar si elemente de acoperire pentru piscine si nu numai.

Asadar, sunteti invitati sa aflati mai multe despre toate modelele de piscine pe care noi vi le propunem, iar de asemenea, va asteptam comenzile!