Vidor Energy este o societate romaneasca infiintata in anul 1994, avand ca obiect de activitate proiectarea si constructia de piscine.

Vidor Energy ofera solutii complete pentru piscine: consultanta tehnica, proiectare, import si livrare echipamente, constructie, instalare, service garantie si postgarantie.

Detinem exclusivitatea distributiei in Romania a sistemului francez MAGILINE de constructie a piscinelor din beton monolit: fiabil, rezistent, adaptat oricarui tip de sol, permitand realizarea tuturor formelor si dimensiunilor de piscine.

Participam anual la cursuri de perfectionare profesionala organizate de societatile franceze Procopi, Magiline - leaderi europeni in domeniu.

Suntem informati la zi cu cele mai noi evolutii din industria piscinelor; participam la targurile internationale de specialitate.

Folosim software specializat de proiectare a piscinelor.

Avem o experienta de peste 18 ani in constructia de piscine si peste 400 de lucrari executate si tot atatia clienti multumiti.

Respectam regulile tehnologice definite pentru industria franceza de catre AFNOR si legislatia europeana din domeniu.

O echipa performanta de specialisti in domeniul constructiilor, instalatiilor sanitare si electrice, designeri si peisagisti pasionati de lucrul bine facut si al caror unic deziderat este satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor, reprezinta garantia unei alegeri inteligente.

Pentru cele mai bune rezultate, Vidor Energy colaboreaza cu firme renumite in domeniul constructiei piscinelor: Magiline, Procopi, Dinotec, Calorex, Rosa Gres, Tylo, Mar Piscine, Pahlen.

Colaboratori
Procopi
Magiline
Dinotec
Calorex
Rosa Gres
Tylo
Mar piscine
Pahlen