Incalzirea apei din piscina

Incalzirea apei din piscina nu este un lux ci o necesitate.Se poate astfel prelungi sezonul din luna aprilie si pana la inceputul lui octombrie. Altfel sunt multe zile insorite si calde cand nu se poate face baie pentru ca apa din piscina este prea rece.

Sunt mai multe sisteme de incalzire a piscinelor iar regula generala este ca un sistem cu o investitie initiala mai importanta va duce la costuri de exploatare mai mici si invers.

Oricare ar fi sistemul, o piscina incalzita trebuie acoperita cu prelata.Cea mai ieftina energie este economia de energie.

Ce tip de incalzire sa aleg?

Sfatul specialistilor este urmatorul:

  • pentru piscinele exterioare aflate la resedinta principala alegeti un echipament performant – pompa de caldura – pentru a rentabiliza costurile de exploatare.
  • pentru piscinele exterioare aflate la o resedinta secundara, considerand ca sunt folosite mai rar (in weekend) alegeti un sistem care sa permita incalzirea rapida a apei – schimbatorul de caldura – legat la centrala termica a casei.

Compania noastra ofera solutii pentru incalzirea piscinei cu ajutorul incalzitoarelor electrice, pompelor de caldura, schimbatoarelor de caldura si a panourilor solare.