Piscine familiale

Specializati in conceperea si constructia piscinelor din beton armat cu design personalizat, Vidor Energy va ofera doua variante principale de piscine clasificate dupa finisajul interior folosit:

Piscine din beton armat Magiline

Vezi detalii

Piscine din beton armat si finisaj ceramic

Vezi detalii mai jos

Piscine familiale din beton armat si finisaj ceramic

Piscinele familiale din beton armat sunt considerate piscine clasice ce pot avea orice adancime sau forma. Lasati cale libera fanteziei adaptand si personalizand piscina cu mediul ambiant si gustul dumneavoastra prin alegerea formei si a modelelor de finisaj. Au forme traditionale (geometrice) sau libere (bob de fasole, ovale, semicirculare sau orice forma originala).

Printre avantajele de ordin practic ale placarii cu vitroceramica mentionam: durabilitate, impermeabilitate, rezistenta la inghet si agenti chimici, la raze UV si nu in ultimul rand faptul ca aceste materiale pot fi aplicate cu usurinta si pe suprafetele curbe, datorita dimensiunilor mici ale placutelor.

Piscinele familiale pot beneficia de:

  • orice model de scara (romana, plasata intr-un colt, simetrice pe mai multe laturi)
  • spa incastrat
  • cascada, jeturi de apa
  • inot contra curent
  • iluminat subacvatic
  • plaja imersata cu panta lina
  • deversare pe una sau mai multe laturi

Finisajul interior al piscinelor familiale este realizat cu placute din vitroceramica (import Italia, Spania) intr-o gama variata de culori si modele ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Au fost create mii de modele (multe computerizate) cu motive florale, zoomorfe (medusa, delfini, caluti de mare) sau alte elemente decorative (roza vanturilor, ancore, blazoane) pana la fascinante peisaje subacvatice. Frizele (bandourile) sunt inspirate din modele clasice (romane, Pompei, Mykonos, Maya) sau valuri, lotusi s.a.

Bordura piscinei se realizeaza din piese cu un profil special – marjele – din piatra compozita (albe, gri, culoarea nisipului) sau piatra naturala.

Pentru detalii vezi pagina Finisaje

Galerie foto – piscine familiale