Piscine interioare

Pentru cei cu adevarat pasionati de apa, dornici sa se bucure tot timpul anului de piscina solutia este sa aiba piscina in casa. In timpul iernii spatiul va fi incalzit si vor putea admira cum ninge in timp ce inoata bazin dupa bazin.

Piscinele de interior sunt rezultatul unui proiect complex care ia consideratie: arhitectura spatiului respectiv, alegerea materialelor potrivite, rezistenta si functionalitatea piscinei, incalzirea apei si a aerului, ventilatia si dezumidificarea. Economia de energie este si ea un capitol important in proiectare.

http://www.piscine-vidor.ro/wp-content/uploads/2014/11/6m1.jpg

Nu putine sunt situatiile in care piscina este insotita si de alte dotari cum ar fi: sauna (uscata si/sau umeda), spa-ul, dusul multifunctional, sala de fitness.

Fara un studiu realizat cu profesionalism pot aparea necazuri mari:atmosfera irespirabila, condens ce afecteaza constructia sau pierderi de apa care subrezesc fundatia casei.

Experienta acumulata de societatea noastra in realizarea de piscine interioare ne permite sa rezolvam toate problemele tehnice incepand cu faza de proiectare si pana la ultimul detaliu de finisaj.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Galerie foto – piscine interioare