Piscine publice

Constructia piscinelor publice impune respectarea anumitor reguli privitore la siguranta inotatorilor si calitatea apei. De aceea numai un profesionist din domeniu piscinelor o poate realiza la standarde competitive.

Specialistii nostrii construiesc piscine publice de agrement sau piscine pentru inot “olimpice”.

http://www.piscine-vidor.ro/wp-content/uploads/2014/11/brasov11m.jpg

Metodele noastre si experienta in realizarea piscinelor va garanteaza lucrari solide, rezistente adaptate si conforme reglementarilor in vigoare in U.E. referitoare la piscinele publice.

Studiile de fezabilitate, elaborarea caietelor de sarcini, realizarea planurilor, devizelor urmate de lucrari va sunt asigurate de specialistii firmei noastre.

http://www.piscine-vidor.ro/wp-content/uploads/2014/11/1.jpg

Proiectarea acestor piscine este asistata de catre serviciul de proiectare al furnizorul nostru de echipamente, societatea franceza PROCOPI, leader european in domeniul conceperii si fabricarii echipamentelor pentru piscine performante.

In ceea ce priveste finisarea piscinelor de mari dimensiuni sunt recomandate atat ceramica speciala pentru piscine, vitroceramica cat si membrana armata.

In afara lucrarilor propriuzise de costructie a piscinei va asiguram toate echipamentele de filtrare, tratare a apei si accesoriile acesteia: tobogane, cascade din inox, dusuri, fintini arteziene, trambuline, block-start si alte atractii acvatice

Galerie foto – piscine publice