Piscine speciale

Ultima tendinta in abordarea constructiei piscinelor este imbinarea celor mai inalte standarde ale tehnologiei in domeniu cu proiectelele cele mai ingenioase ale arhitectilor si designerilor peisajisti.

Conceptia arhitectonica are ca scop armonizarea piscinei cu mediul ambiant dandu-i un aspect natural, original. Elementele complementare realizate de mana omului sunt replica fidela a celor din natura: cascade, fantani, grote, oaze, paraie.

Celelate elemente de decor cum ar fi statui, ziduri, foisoare preiau stilul in care este conceputa resedinta.

Dintre cele mai sofisticate sunt piscinele cu deversare (vanish-edge) ce au un efect vizual spectaculos ca spatialitate si care sunt cu predilectie construite pe terenuri cu denivelari accentuate si cu perspectiva spre un peisaj grandioas: mare, lac, munte etc.

Toate aceste piscine de exceptie sunt cu structura din beton armat si sunt placate cu mozaic vitroceramic sau gresie, iar bordurile se realizeaza din piatra naturala sau marjele din piatra reconstituita.

Atat spa-ul incastrat in piscina cat si plaja imersata sau cea din jurul piscinei se placheaza cu piatra naturala. Fantezia acestor conceptii nu are limite.

Nimeni nu-si doreste o piscina care sa arate ca si cum ar putea fi amplasata oriunde si care sa semene cu un produs de serie.
Daca doriti o piscina unicat si care sa va reprezinte, un blazon al rafinamentului, contactati-ne!

Galerie foto – proiecte speciale